Tarieven vervoer en crematie

Een overzicht van de kosten van het vervoeren en cremeren van je paard
Vragen? Neem vrijblijvend contact op
  1. Home
  2.  » kosten crematie en vervoer

Tarieven

Het overlijden van uw paard of pony is niet niks en een waardig afscheid vindt u belangrijk. Maar wat kost dat? En wat zijn de kosten voor vervoer en crematie van uw paard of pony? De prijzen voor crematies en verwerking van de as zijn afhankelijk van het gewicht en uw paard of pony. We zetten alle tarieven hieronder voor u op een rij.

Gewicht in kg’s Categorie

Prijs

Tot 200 Veulen, Falabella, Shetlander, A-pony

€ 625,-

200-300 B-pony of C-pony

€ 895,-

300-400 D-pony

€ 1125,-

400-500 E-pony

€ 1395,-

500-600 Paard

€ 1625,-

600 of meer Groot paard

€ 1895,-

 

 

Kosten vervoer

Voor het vervoer hanteren we een starttarief van € 80,- ongeacht het aantal uren reistijd. Alle services zijn hierbij inbegrepen, zoals het ophalen en inladen van het paard met onze speciale trailer. Naast het starttarief brengen we kosten per kilometer (enkele reis) in rekening. De kosten hiervan zijn € 1,50 per gereden kilometer.

 

Paardencrematorium Het Hoeksche Hof:

N
Totaalconcept – van afscheid nemen tot aan crematie
N
Speciaal vervoer vanaf elke locatie in Nederland mogelijk. Maar ook in België, Duitsland en Frankrijk
N
Aangesloten bij verzekeraars
N
Urnen, sieraden en meer

Paardencrematorium Het Hoeksche Hof

Wat kunnen we voor u betekenen?

Wij willen u graag ontzorgen. U hebt dan alle tijd om afscheid te nemen van uw geliefde paard of pony. Zo verzorgen we het traject van het vervoer tot aan de herinnering aan uw paard of pony.

UW PAARD CREMEREN

Wilt u een waardig afscheid van uw paard of pony? Dat kan! Met een crematie is het mogelijk om eervol afscheid te nemen. Paardencrematorium Het Hoeksche Hof heeft hiervoor alle faciliteiten in huis.

VERVOER VAN UW PAARD

Wij zorgen voor respectvol en gepast paardvriendelijk vervoer. Met onze speciale trailer en aanhanger maken we dit mogelijk in Nederland, België, Duitsland en Frankrijk.

HERINNERING AAN UW PAARD

Het Hoeksche Hof verzorgt ook de mooiste urnen, kunstwerken en sieraden ter herinnering.

Ervaringen van onze klanten

Foto van Margot Mulder op haar paard

"Inmiddels is het alweer bijna een jaar geleden dat mijn fjordenmerrie is overleden, het leven met zomer-eczeem werd haar ondraaglijk. Ondanks het blijvend gemis en verdriet kijk ik positief terug op het afscheid. En dat mede dankzij de manier waarop jullie mij met alle goede zorgen en liefdevolle service waardig hebben bijgestaan. Degenen die deze dag van dichtbij hebben meegemaakt, staan nog goed bij wat voor impact deze gebeurtenis heeft gehad op mijn 2 andere Fjordenpaarden. Zij hebben in alle rust en op eigen tempo afscheid genomen en dat heb ik dan ook zeker gemerkt in de verdere rouwperiode. Nogmaals, dank jullie wel."

- Margot Mulder -

Heeft u vragen?

Afscheid nemen van uw paard of pony is niet niks. We kunnen ons voorstellen dat u met veel vragen zit. Wilt u meer informatie of antwoorden op uw vragen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op..

Paardencrematorium
Het Hoeksche Hof

Volgerlandseweg 6
3281 KV Numansdorp
0186 – 68 09 19

www.hethoekschehof.nl

© 2018 - Marketingondersteuning.nl