0186 - 68 06 13 (ma t/m vrij 08:00 tot 22:00, weekend en feestdagen 09:00 tot 17:00) crematorium@hethoekschehof.nl

Tarieven vervoer en crematie

Een overzicht van de kosten van het vervoeren en cremeren van je paard
Vragen? Neem vrijblijvend contact op
  1. Home
  2.  » kosten crematie en vervoer

Tarieven

Het overlijden van je paard is niet niks en een waardig afscheid vind je belangrijk. Maar wat kost dat? En wat zijn de kosten voor vervoer en crematie van je paard? De prijzen voor crematies en verwerking van de as zijn afhankelijk van het gewicht en de stokmaat van je paard of pony. Het gebruik van de inslaapbox en afscheidsruimte zijn hierbij niet inbegrepen. We zetten alle tarieven hieronder voor je op een rij.

 

Kosten vervoer

Voor het vervoer hanteren we een starttarief van € 60,- ongeacht het aantal uren reistijd. Alle services zijn hierbij inbegrepen, zoals het ophalen en inladen van het paard met onze speciale trailer. Naast het starttarief brengen we kosten per kilometer (enkele reis) in rekening. De kosten hiervan verschillen per land. Je bent uiteraard ook vrij om zelf het vervoer naar ons crematorium te regelen.

Paardencrematorium Het Hoeksche Hof:

N
Totaalconcept – van afscheid nemen tot aan crematie
N
Speciaal vervoer vanaf elke locatie in Nederland mogelijk. Maar ook in België, Duitsland en Frankrijk
N
Aangesloten bij verzekeraars
N
Urnen, sieraden en meer
Kosten per km op basis van een enkele reis

Kosten cremeren paard of pony

De kosten voor de crematie zijn afhankelijk van het gewicht en van de schofthoogte (stokmaat) van je paard of pony. Het gebruik van de inslaapbox en afscheidsruimte zijn niet inbegrepen in de onderstaande tarieven. Voor het gebruikmaken en afscheid te nemen van je paard of pony rekenen wij € 150,-.

Kosten euthanasie paard of pony

Je kunt ervoor kiezen om je paard hier te laten inslapen. We hebben hiervoor stallingsmogelijkheden en een speciaal ingerichte inslaapbox, waar jouw eigen dierenarts of een dierenarts die verbonden is aan ons paardencrematorium, je paard in jouw bijzijn op een nette en vredige manier kan laten inslapen. Dit kan door je eigen dierenarts of door een dierenarts die verbonden is aan ons crematorium, de kosten hiervoor bedragen € 390,-.

Paardencrematorium Het Hoeksche Hof

Wat kunnen we voor je betekenen?
Wij willen je graag ontzorgen. Je hebt dan alle tijd om afscheid te nemen van je geliefde paard. Zo verzorgen we het traject van het vervoer van je paard tot aan de herinnering aan je paard.

JE PAARD CREMEREN

Wil je een waardig afscheid van je paard? Dat kan! Met een crematie is het mogelijk om eervol afscheid te nemen. Paardencrematorium Het Hoeksche Hof heeft hiervoor alle faciliteiten in huis.

VERVOER VAN JE PAARD
Wij zorgen voor respectvol en gepast paardvriendelijk vervoer. Met onze speciale trailer en aanhanger maken we dit mogelijk in Nederland, België, Duitsland en Frankrijk.
HERINNERING AAN JE PAARD
Het Hoeksche Hof verzorgt ook de mooiste urnen, kunstwerken en sieraden ter herinnering.

Ervaringen van onze klanten

Foto van Margot Mulder op haar paard

"Inmiddels is het alweer bijna een jaar geleden dat mijn fjordenmerrie is overleden, het leven met zomer-eczeem werd haar ondraaglijk. Ondanks het blijvend gemis en verdriet kijk ik positief terug op het afscheid. En dat mede dankzij de manier waarop jullie mij met alle goede zorgen en liefdevolle service waardig hebben bijgestaan. Degenen die deze dag van dichtbij hebben meegemaakt, staan nog goed bij wat voor impact deze gebeurtenis heeft gehad op mijn 2 andere Fjordenpaarden. Zij hebben in alle rust en op eigen tempo afscheid genomen en dat heb ik dan ook zeker gemerkt in de verdere rouwperiode. Nogmaals, dank jullie wel."

- Margot Mulder -

Heb je vragen?

Afscheid nemen van je paard is niet niks. We kunnen ons voorstellen dat je met veel vragen zit. Wil je meer informatie of antwoorden op je vragen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op..

Paardencrematorium
Het Hoeksche Hof

Volgerlandseweg 6
3281 KV Numansdorp
0186 – 680613 (ma t/m vrij 08:00 tot 22:00, weekend en feestdagen 09:00 tot 17:00)

www.paardencrematorium-hethoekschehof.nl

© 2018 - Marketingondersteuning.nl

Wegens de door de overheid ingestelde avondklok zijn wij van maandag tot en met vrijdag telefonisch bereikbaar tussen 08:00 uur en 20:30 uur!!!