0186 - 68 06 13 (ma t/m vrij 08:00 tot 22:00, weekend en feestdagen 09:00 tot 17:00) crematorium@hethoekschehof.nl

Herinnering aan je paard of pony

 

Wij verzorgen naast crematies ook de mooiste urnen, kunstwerken en as-sieraden als aandenken aan je paard

Vragen? Neem vrijblijvend contact op
  1. Home
  2.  » Herinnering aan je paard

Aandenken aan je paard

Je hebt mooie herinneringen aan je paard of pony en wilt deze natuurlijk graag zo lang mogelijk vasthouden. Een mooi aandenken in de vorm van een urn of sieraad kan je daarbij helpen.

Paardencrematorium Het Hoeksche Hof heeft een ruim assortiment aan prachtige unieke urnen en gedenkbeelden, as-sieraden, sieraden van paardenhaar en nog veel meer. De collectie op de website is momenteel NIET actueel, voor informatie over de huidige voorraad kun je ons een mail sturen.

“We hebben urnen in alle soorten en maten, maar ook sieraden waarin een klein beetje as bewaard kan worden in ashangertjes, -bedeltjes en/of -kralen. Populair is de optie om aan de hand van een aantal foto’s een beeld van het hoofd van je paard te laten maken. Ook kun je een armbandje, ketting of (sleutel)hanger laten maken van de manen of de staart van je paard.”

Ons aanbod urnen, sieraden en andere aandenken

Bekijk ons assortiment en laat je inspireren.
Heb je speciale wensen? Laat het ons weten.
Voorbeeld van emotiebeeldjes uit de collectie van Paardencrematorium Het Hoeksche Hof

Andere aandenken

Bekijk het aanbod

Paardencrematorium Het Hoeksche Hof
Wat kunnen we voor je betekenen?
Wij ontzorgen je graag, zodat jij alle tijd hebt om afscheid te nemen van je geliefde paard of pony. Zo verzorgen we het traject van het vervoer en de crematie tot aan een mooie herinnering in vorm van een urn of as-sieraad.
JE PAARD CREMEREN
Wil je een waardig afscheid van je paard? Dat kan! Met een crematie is het mogelijk om eervol afscheid te nemen. Paardencrematorium Het Hoeksche Hof heeft hiervoor alle faciliteiten in huis.
VERVOER VAN JE PAARD
Wij zorgen voor respectvol en gepast paardvriendelijk vervoer. Met onze speciale trailer en aanhanger maken we dit mogelijk in Nederland, België, Duitsland en Frankrijk.
TARIEVEN VERVOER EN CREMATIE
Wat zijn de kosten om je paard te laten cremeren en vervoeren?

Uitstrooien van de as op ons strooiveld

Je kunt de as van je paard of pony ook (laten) uitstrooien bij ons op het strooiveld.

Een levensboompje bij Paardencrematorium Het Hoeksche Hof

Ervaringen van onze klanten

Foto van Margot Mulder op haar paard

"Inmiddels is het alweer bijna een jaar geleden dat mijn fjordenmerrie is overleden, het leven met zomer-eczeem werd haar ondraaglijk. Ondanks het blijvend gemis en verdriet kijk ik positief terug op het afscheid. En dat mede dankzij de manier waarop jullie mij met alle goede zorgen en liefdevolle service waardig hebben bijgestaan. Degenen die deze dag van dichtbij hebben meegemaakt, staan nog goed bij wat voor impact deze gebeurtenis heeft gehad op mijn 2 andere Fjordenpaarden. Zij hebben in alle rust en op eigen tempo afscheid genomen en dat heb ik dan ook zeker gemerkt in de verdere rouwperiode. Nogmaals, dank jullie wel."

- Margot Mulder -

Heb je vragen?

Afscheid nemen van je paard is niet niks. We kunnen ons voorstellen dat je met veel vragen zit. Wil je meer informatie of antwoorden op je vragen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op..

Paardencrematorium
Het Hoeksche Hof

Volgerlandseweg 6
3281 KV Numansdorp
0186 – 680613 (ma t/m vrij 08:00 tot 22:00, weekend en feestdagen 09:00 tot 17:00)

www.paardencrematorium-hethoekschehof.nl

© 2018 - Marketingondersteuning.nl

Wegens de door de overheid ingestelde avondklok zijn wij van maandag tot en met vrijdag telefonisch bereikbaar tussen 08:00 uur en 20:30 uur!!!