Crematieverzekering voor je paard?

 

Wij zijn aangesloten bij diverse vezekeraars

 

Vragen? Neem vrijblijvend contact op

Verzekeringen

Via diverse paardenverzekeringen kun je een polis (bijv.: overlijdensverzekering, uitvaartverzekering, crematieverzekering) afsluiten voor het verzekeren van de crematiekosten van je paard, maar bijvoorbeeld ook het vervoer.

 

Wil je een verzekering voor je paard afsluiten?

Dan adviseren wij je graag om contact op te nemen met verzekeraars waar wij bij aangesloten zijn: Xcellent Horse Insurance (voorheen Hippozorg B.V. Paardenverzekeringen) en Equipe. Dit zijn bij ons goed bekende en betrouwbare verzekeraars die je over betaalbare polissen met gevarieerde en brede diensten kunnen informeren.

Logo Xcellent Horse Insurance paardenverzekering
Logo Equipe Paardenverzekeringen

Ervaringen van onze klanten

Foto van Margot Mulder op haar paard

"Inmiddels is het alweer bijna een jaar geleden dat mijn fjordenmerrie is overleden, het leven met zomer-eczeem werd haar ondraaglijk. Ondanks het blijvend gemis en verdriet kijk ik positief terug op het afscheid. En dat mede dankzij de manier waarop jullie mij met alle goede zorgen en liefdevolle service waardig hebben bijgestaan. Degenen die deze dag van dichtbij hebben meegemaakt, staan nog goed bij wat voor impact deze gebeurtenis heeft gehad op mijn 2 andere Fjordenpaarden. Zij hebben in alle rust en op eigen tempo afscheid genomen en dat heb ik dan ook zeker gemerkt in de verdere rouwperiode. Nogmaals, dank jullie wel."

- Margot Mulder -

Heeft u vragen?

Afscheid nemen van uw paard of pony is niet niks. We kunnen ons voorstellen dat u met veel vragen zit. Wilt u meer informatie of antwoorden op uw vragen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op..

Paardencrematorium
Het Hoeksche Hof

Volgerlandseweg 6
3281 KV Numansdorp
0186 – 68 09 19

www.hethoekschehof.nl

© 2018 - Marketingondersteuning.nl