0186 - 68 06 13 (ma t/m vrij 08:00 tot 22:00, weekend en feestdagen 09:00 tot 17:00) crematorium@hethoekschehof.nl

Op initiatief van Incinéris, het grootste dierencrematorium in Frankrijk met 12 vestigingen, is samenwerking met Paardencrematorium Het Hoeksche Hof in Numansdorp tot stand gekomen. In Frankrijk worden door Incinéris paarden niet individueel gecremeerd terwijl daar regelmatig vraag naar is… persoonlijk, individueel, waardig afscheid. Reden voor La Compagnie des Vétérinaires / Incinéris de samenwerking aan te gaan.

Paardencremetorium Incinéris marktleider in Frankrijk

Incinéris, de huisdieren- en paardencrematorium onderneming met 12 vestigingen door heel Frankrijk, is met 80% van de crematies marktleider in Frankrijk.
Incinéris is onderdeel van La Compagnie des Vétérinaires. Door de enorme aantallen te cremeren paarden wordt in Frankrijk niet individueel gecremeerd, terwijl daar in toenemende mate vraag naar is. Voor Incinéris reden op zoek te gaan naar een paardencrematorium die een persoonlijke en waardige crematie faciliteert en uitvoert en daar een samenwerking mee aan te gaan.
En al snel viel de keuze op Paardencrematorium Het Hoeksche Hof in Nederland.
Jean-François Millon, directeur logistique Incinéris www.incineris.fr

Toename vraag persoonlijk, individueel en waardig afscheid paard

Paardencrematorium Het Hoeksche Hof, sinds 2011 toegevoegd aan het huisdierencrematorium, wordt geconfronteerd met een toenemende vraag naar persoonlijk, individueel en waardig afscheid van het paard. De locatie in Numansdorp voorziet in waardige afscheidsruimtes en persoonlijke begeleiding en de crematieoven is technisch hoogwaardig en milieuvriendelijk.
De eigenaar / eigenaresse van een paard kiest voor een waardig afscheid. En dan is de afstand om het paard of pony op te halen geen enkel probleem. Vanuit heel Nederland, België, Duitsland en Frankrijk worden de overleden paarden respectvol opgehaald.
Peter de Kock, Paardencrematorium Het Hoeksche Hof

Logo Incinéris paardencrematoria